“U bepaalt hoe u met ons samenwerkt”

Financiële administratie bij Van de Kar & Veraart gaat verder dan het ordenen van cijfers, wij ontzorgen u geheel naar wens op het gebied van boekhoudingen.

Alle ondernemingen zijn anders en elke ondernemer heeft andere wensen. Daarom kunt u bij ons zelf bepalen in hoeverre u uw administratie uit handen wilt geven. Wilt u uw administratie volledig uitbesteden? Of doet u de administratie liever zelf, maar wilt u het alleen nog laten controleren door een betrouwbare partner? Dat kan bij Van de Kar & Veraart allemaal!

Dankzij verschillende (digitale) tools verloopt de samenwerking met ons adviesbureau snel, efficiënt en eenvoudig. Doordat wij niet alleen over programma’s beschikken maar ook veel kennis en ervaring in huis hebben, kunnen wij u optimaal adviseren en ondersteunen op het gebied van financiën.

Wij adviseren bijvoorbeeld bij wijzigingen binnen een bedrijf zoals overnamen en reorganisatie. Onze kennis is altijd up-to-date. Zo bent u  verzekerd van een betrouwbare en correcte financiële administratie.